Sandy('s) Hook

Plaats reactie
Vrijheidszoeker
Berichten: 98
Lid geworden op: 29-09-2012 21:17

Sandy('s) Hook

Bericht door Vrijheidszoeker » 17-12-2012 17:04

Sandy ("defender of mankind") is er maar druk mee. Eerst maakte ze al een onverwachte hoek richting New York, terwijl ze normaal gesproken verder de zee in had gemoeten en nu probeert ze weer de wapens van de amerikanen af te pakken. Iemand toevallig nog "Hook" gezien dit weekend?

Vrijheidszoeker
Berichten: 98
Lid geworden op: 29-09-2012 21:17

Bericht door Vrijheidszoeker » 22-12-2012 14:09

Naarmate de dagen verstreken, hebben de belangrijkste kwesties met betrekking tot de Sandy Hook terreuraanslag, de "eenzame schutter" dekmantel ontmaskerd.

*Een wijd verspreide e-mail, die elk uur groeit, geeft steeds meer redenen om aan het officiële verhaal te twijfelen. Volgens dat officiële verhaal werd Adam Lanza gevonden met het ID van zijn oudere broer en was het niet gestolen. Zijn oudere broer echter, Ryan, die volgens ambtenaren erg meewerkte, beweert zijn broer niet te hebben gezien sinds 2010. Hoe is Adam dan aan deze ID gekomen en is er dan geen sprake van diefstal?

*Volgens het officiële verhaal, droeg Adam Lanza zwarte kleding met een masker en een kogelvrij vest. Waarom zou hij zijn identiteit willen verbergen en waarom droeg hij een kogelvrij vest als hij toch van plan was om zelfmoord te plegen?

*De lijkschouwer stelde, dat alle wonden waren veroorzaakt door een geweer of een ander lang wapen, terwijl de politie/FBI zegt, dat de school was bezaaid met 223 (geweer) hulzen. Nochtans werd Adam op de school gevonden met alleen pistolen en werd er een geweer gevonden in de kofferbak van zijn auto. Hij kan dus onmogelijk met dat geweer hebben geschoten en kan de moorden niet hebben gepleegd. Wie heeft dat dan wel gedaan?

*Volgens het officiële verhaal, waren de moorden beperkt tot twee klaslokalen. Waarom werd zoveel kinderen verteld hun ogen te sluiten bij het verlaten van het gebouw?

*Joanne Di Donato, de belangrijkste secretaris, meldde zich ziek op vrijdag, iets wat ze zelden doet. Dus vermoedelijk moet ze wel erg ziek zijn geweest. Maar ze voelde zich goed genoeg om een interview te geven. Ze benadrukte de toevallige samenloop van de omstandigheden.

*Waarom waren er zulke hardnekkige berichten, dat mevrouw Lanza een kleuterjuf was en stierf op de school, terwijl het nieuwe officiële verhaal is, dat ze niet in verband stond met de school en thuis werd gedood?

*Wat is er gebeurd met het rapport, dat Adam Lanza's vriendin en een andere vriend ontbraken in New Jersey?

*Wat gebeurde er met de boswachter in een zwarte jas en camo broek, die werd gearresteerd en in de boeien geslagen buiten de school? Hij schreeuwde bovendien aan de ouders: "Ik was het niet". "Wie was hij en wat deed hij daar"?.

*Wat is er gebeurd met de donkere bestelwaren of "SUV", die de politie omringde op de parkeerplaats of de kastanjebruine sedan, waar de achterruit eruit lag en waarna ze op zoek waren?

*Volgens het officiële verhaal was Nancy Lanza een verzamelaar van pistolen, die de wet gehoorzaamde. Maar sinds het 20-jarigen niet is toegestaan in Connecticut om wapens of munitie te kopen, waarom zou ze dan haar "autistische" zoon toegang geven tot zowel geweren en munitie?

*Een kind beweert, dat hij/zij iemand heeft horen zeggen: "Doe je handen omhoog" gevolgd door het antwoord "Niet schieten". Dit geeft aan, dat de politie een verdachte in hechtenis nam in de school. Maar als dat Adam Lanza was, hoe heeft hij dan daarna zelfmoord kunnen plegen?

*Een ander kind beweert, dat hij/zij iemand aan de grond geketend zag met handboeien. Nogmaals, dit geeft aan, dat de politie een verdachte in hechtenis heeft genomen. En als dat Adam Lanza was, hoe heeft hij dan zelfmoord kunnen plegen?

*Is het normaal te veronderstellen, dat een 20-jarige computerdwaas, dat hij twee pistolen en honderden stuks munitie en bovendien een kogelvrij vest en een masker draagt?

*Heeft de school één of meerdere beveiligings camera's en wat laten ze zien?

*Waarom vermeldde een politieagent op de radio, dat "ze naar me toe kwamen door dit hout", waarna een mede-officier zegt: "Dat is het?".

*Een officier op de school zei: "We hebben een verdachte 'down'". Wie was dat? En wat betekent "down", in het algemeen wordt daarmee bedoeld "in bewaring" (op de grond en geboeid), dus niet dood.

*Waarom wordt Adam Lanza afgeschilderd als een 'eenling', terwijl een tiener zei, dat "Lanza en zijn vrienden" zich altijd verzamelden in een hoek van de school?

*Waarom zijn Ryan Lanza en zijn huisgenoten nog steeds in hechtenis en waarom doet de politie het voorkomen alsof het voor hun eigen veiligheid is?

*Is het toeval, dat de broer van Nancy Lanza de Kingston politieagent James Champion is, die naast het voormalige Lanza huis woont?

*Vandaag vernemen we van 'Fox News', dat Adam Lanza geen geschiedenis heeft van geestelijke ziekte, er geen medicijngebruik was en nog nooit is gediagnotiseerd:


"Investigators searching the Connecticut home gunman Adam Lanza shared with his mother, Nancy Lanza, seized cellphones, computers and computer games, but found nothing at the residence to indicate he was taking medication, Hearst Connecticut Newspapers reported. Read more: http://www.foxnews.com/us/2012/12/18/po ... z2FXz45rSa"
Bron: http://stopzionism.com/index.html

Plaats reactie